Duurzame rozen

Rosuz Events

Duurzame rozen

Duurzame rozen Flowerbox Rosuz

Wat weet u al over duurzame rozen? 
Wist u dat de hoogwaardige rozen van Rosuz een tot twee jaar prachtig blijven? Deze rozen hebben een lange levenscyclus waardoor er niet steeds verse rozen hoeven te worden gemaakt en dus te worden geconsumeerd, oftewel erg duurzaam!

Door de lange houdbaarheid wordt er minder beroep gedaan op extra grondstoffen die uit de natuur komen. De duurzame rozen van Rosuz worden op een menswaardige manier gemaakt, gaan lang mee en er zitten geen giftige stoffen in het product. Hierdoor wordt er dus minder roofbouw gepleegd op de aarde. Er hoeven minder middelen te worden gebruikt maar we hebben evenveel plezier ervan. Dit alles ten voordele van mens, milieu en economie. 

Wat voor impact heeft dit op de kwaliteit van de roos? 
Door middel van een geavanceerd technisch proces behoudt de roos zijn natuurlijke schoonheid, zijdezachte glans en mooie felle kleur. Meer informatie over het proces van haar longlife rozen kunt u hier vinden. 

Duurzaam ondernemen
Naast de duurzame rozen komen ook andere elementen van duurzaam ondernemen terug in de activiteiten van Rosuz. Lees hier meer over hoe Rosuz maatschappelijk verantwoord onderneemt binnen haar activiteiten en rekening houdt met het milieu, maar ook oog heeft voor de menselijke aspecten binnen en buiten de organisatie.

De waardering van www.rosuz.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 110 reviews.