Rosuz Products

Rosuz EventsRosuz products

Rosuz is eind 2018 opgericht door eigenaresse Suzanne Dieker met als doel om bijzondere cadeaus aan te bieden voor speciale momenten heeft ze besloten deze zelf te gaan ontwerpen omdat ze in de markt niets kon vinden wat ze zocht. Het zijn cadeaus die net iets luxer en net iets specialer zijn. Als hoofdproduct biedt Rosuz Flowerboxen met duurzame rozen aan. Deze duurzame rozen blijven oneindig mooi zonder verzorging! 

Wat biedt Rosuz?
Rosuz biedt unieke, luxueuze en op maat gemaakte cadeaus voor onvergetelijke momenten met geliefden. Rosuz heeft hiervoor een ruim en divers assortiment aan producten, zoals Flowerboxen met longlife rozen, luxe geschenksets, longlife rozen boeketten en andere cadeaus als chocolade rozenboxen, longlife rozenhartjes, enkele rozen in een box, luxe champagne, enzovoorts.

Medio augustus 2021 komt haar nieuwe collectie uit. Deze collectie zal behoren tot de meest luxueuze Rozenboxen ter wereld. Mis niets en volg Rosuz!Maak kennis met de duurzame roos!

Wist u dat de hoogwaardige rozen van Rosuz een tot twee jaar prachtig blijven? Deze rozen hebben een lange levenscyclus waardoor er niet steeds verse rozen hoeven te worden gemaakt en dus te worden geconsumeerd, oftewel erg duurzaam!

Duurzaam proces
Door de lange houdbaarheid wordt er minder beroep gedaan op extra grondstoffen die uit de natuur komen. De duurzame rozen van Rosuz worden op een menswaardige manier gemaakt, gaan lang mee en er zitten geen giftige stoffen in het product. Hierdoor wordt er dus minder roofbouw gepleegd op de aarde. Er hoeven minder middelen te worden gebruikt maar we hebben evenveel plezier ervan. Dit alles ten voordele van mens, milieu en economie.

Kwaliteit van de longlife roos
Door middel van een geavanceerd technisch proces behoudt de roos zijn natuurlijke schoonheid, zijdezachte glans en mooie felle kleur. Het productieproces van het maken tot een lang houdbare roos heeft dus geen impact op de kwaliteit van de roos. Lees hier meer informatie over het proces van haar longlife rozen. Met haar charme en langdurige schoonheid zijn de duurzame rozen uitermate geschikt voor een breed scala of activiteiten.

De waardering van www.rosuz.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 110 reviews.